Boekhouding op basis van kennis en vertrouwen

“Wij zijn Mark Even en Martin Hundt,

boekhouders in hart en nieren en zelf ook ondernemers.”

overons1

Mark, belastingadviseur, werkt al jaren voor veel MKB klanten en particulieren, sommige relaties gaan al 24 jaar terug. Hij kent niet alleen de cijfers van het bedrijf, maar ook de persoon erachter. Fiscale adviezen gaan niet alleen over geld, maar vooral om een prettig ondernemersleven.

Martin is ook al ruim 20 jaar succesvol actief als boekhouder en belastingadviseur. Vooral tijdens de crisis blijkt een vertrouwde boekhouder een goed klankbord. Zijn klanten vinden het belangrijk snel iemand te kunnen spreken die verstand van zaken heeft. Persoonlijk contact is voor Martin dan ook een belangrijke factor van succes. overons2

Waarom dan de krachten niet bundelen?

Mark Even en Martin Hundt kennen het vak, hebben ieder een mooi klantenbestand en zijn uit hetzelfde hout gesneden. Om kennis, ervaring en vaardigheden te bundelen, ligt de oplossing dus voor de hand; Even & Hundt gaan samen!

Deze samenwerking resulteert in een ervaren belastingadvies- en boekhoudkantoor, rijk aan kennis en met de digitale mogelijkheden van nu. Volg ons op Facebook en Linked In. Persoonlijk contact blijft bestaan, sterker nog, dat vinden wij essentieel.

 

Als u geïnteresseerd bent, neem dan gerust eens contact met ons op; we beantwoorden uw vragen graag.

pand